Η Επιχείρηση
 

Μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση με πολυετή εμπειρία (ιδρύθηκε
το 1980) στο χώρο της εμπορίας οικοδομικών και μονωτικών υλικών, καθώς και των χωματουργικών εργασιών-μηχανημάτων εκσκαφών.
Η επιχείρηση ΚΟΡΟΝΤΙΝΗΣ βρίσκεται σε τέσσερις διαφορετικούς ιδιόκτητους χώρους 26.000 τετραγωνικών μέτρων στους οποίους υπάρχουν πάσης φύσεως οικοδομικά υλικά, πλάκες δαπέδων, πέτρες κτισίματος διαφόρων τύπων και προελεύσεως, στεγνωτικά, έτοιμα κονιάματα, τζάκια παραδοσιακά & μαντεμένια, ψησταριές μπάρμπεκιου, φουρνάκια, τούβλα, κεραμίδια, όλα τα αδρανή υλικά και μεγάλη ποικιλία σε πήλινα.
Με γνώμονα να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτες της, επιλέγει μέσα από μια διαδικασία εκτίμησης τι προϊόντα προσφέρει σε αυτούς. Η μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων της επιχείρησης έχουν πιστοποιητικά ποιότητας.
Οι βασικές αρχές της επιχείρησης είναι:

 

Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών

  Άμεση εκτέλεση των παραγγελιών στο χώρο του πελάτη
  Συμφέρουσες τιμές
  Άριστη επικοινωνία με τον πελάτη
     
  Mετά από επίμονες προσπάθειες και σκληρή δουλειά, δυναμικά και με αξιοπιστία, η επιχείρηση είναι εδώ και πολλά χρόνια σε κυρίαρχη θέση στην αγορά της Ερμιονίδας. Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει ώστε να διαλέξετε την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση.